Onze Hotels

 • Q-Factory Hotel - Amsterdam (NL)
  Dit hotel met 53 kamers is onderdeel van 'Q-Factory', het grootste muziekcentrum van Europa. Ons bijzondere gebouw bruist van de creatieve bedrijvigheid. Naast muziek, dans en theater vind je hier ook kleine bedrijven en zelfstandigen die gebruik maken van onze faciliteiten zoals vergaderzalen en flexplekken. 
   
 • Boutique Hotel Grote Gracht - Maastricht (NL)
  Dit boetiekhotel ligt midden in het centrum van Maastricht en heeft 25 kamers. De Grote Gracht scheidt de wijken "Binnenstad" en "Statenkwartier". Het Statenkwartier is een traditionele straat met gemengde activiteiten zoals winkels, horeca, scholen, kleine bedrijven en woonhuizen. Maastricht biedt ook een enorme hoeveelheid monumentale gebouwen en katholieke architectuur
   
 • Boutique Hotel Sint-Jacob - Maastricht (NL)
  Dit hotel met 16 kamers ligt in het Maastrichtse Jekerkwartier, een historische wijk naast het Vrijthof. Deze wijk wordt begrensd door het stadscentrum en het stadspark en dankt zijn naam aan de rivier de Jeker. Kenmerkend voor deze wijk zijn de kunst- en antiekwinkels, interieur- en designondernemers, veel culinaire winkels met ambachtelijke streekproducten. Het Jekerkwartier is ook een sublieme locatie voor karakteristieke restaurants en sfeervolle (eet)cafés.
   
 • Hotel National - Antwerpen (BE)
  Dit hotel met 39 kamers ligt in het hart van de prachtige havenstad Antwerpen, op een steenworp afstand van de beroemde winkelwijk "De Meir". Dit is de perfecte locatie om alles te bezoeken wat Antwerpen te bieden heeft.